check 1,2

check 1, 2 was weer een geslaagde editie..Cfour & Tribble deden goede show met dope guests (baaadass chillest lyricist, j to the c funkiest dude alive) , dHes wordt elk jaar vetter, Vizzle ook van verschoten, Rauw & onbesproken harde show..Maar dan, kleine jay & cartes, shit was off the hook. Die mannen weten hoe ze een show moeten rocken, kan ook niet anders met zo’n harde tracks.. en Dj SnS is de man, en heeft het weer bewezen, zotte juggles en zowiezo super selectie (hij doet me denken aan lefto in z’n good ol’ days)
Was een gezellige avond, bedankt aan de izegem crew voor de uitnodiging,
see you next year!

Er was nog een special act, rookwalm & plukketuffer!
Bekijk hier de video van zwoarebloazerz “crusher” live op check 1,2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s